Yumurta akı kullanarak yapılan kurabiyelerin hem hafif hem de lezzetli olduğunu duymak oldukça ilginç. Peki, yumurta aklarının kurabiyelere kattığı hafiflik ve kabarıklık gerçekten de bu kadar belirgin mi? Ayrıca, şekerin yumurta akı ile birlikte çırpılması mereng yapımında kullanılması açısından da oldukça pratik görünüyor. Bu tarifte çikolata parçaları ya da kuru meyveler eklenmesi fikri de harika! Sizce hangi malzemeleri eklemek, kurabiyelerin tadını daha da zenginleştirir? Fırında pişirme süresi hakkında daha fazla deneyim ve öneri paylaşabilir misiniz?
Yumurta akı kullanarak yapılan kurabiyelerin hem hafif hem de lezzetli olduğunu duymak oldukça ilginç. Peki, yumurta aklarının kurabiyelere kattığı hafiflik ve kabarıklık gerçekten de bu kadar belirgin mi? Ayrıca, şekerin yumurta akı ile birlikte çırpılması mereng yapımında kullanılması açısından da oldukça pratik görünüyor. Bu tarifte çikolata parçaları ya da kuru meyveler eklenmesi fikri de harika! Sizce hangi malzemeleri eklemek, kurabiyelerin tadını daha da zenginleştirir? Fırında pişirme süresi hakkında daha fazla deneyim ve öneri paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz