Yer fıstıklı kurabiye tarifini okuduktan sonra hemen mutfağa girmek istedim! Tereyağı ve toz şekerin krema kıvamına gelene kadar çırpılması çok önemli gibi görünüyor. Sizce bu aşama kurabiyelerin lezzetini nasıl etkiliyor? Ayrıca, yer fıstıklarının iri dövülmesi gerektiği belirtilmiş. Bunun, kurabiyenin dokusuna nasıl bir katkı sağladığını düşünüyorsunuz? Hamurun dinlendirilmesi de ayrı bir aşama, dinlendirmenin kurabiyelere olan etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? En sonunda, çay veya kahve ile servis etmenin kurabiyenin lezzetini arttırdığı belirtilmiş. Bu ikiliyi denediniz mi?
Yer fıstıklı kurabiye tarifini okuduktan sonra hemen mutfağa girmek istedim! Tereyağı ve toz şekerin krema kıvamına gelene kadar çırpılması çok önemli gibi görünüyor. Sizce bu aşama kurabiyelerin lezzetini nasıl etkiliyor? Ayrıca, yer fıstıklarının iri dövülmesi gerektiği belirtilmiş. Bunun, kurabiyenin dokusuna nasıl bir katkı sağladığını düşünüyorsunuz? Hamurun dinlendirilmesi de ayrı bir aşama, dinlendirmenin kurabiyelere olan etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? En sonunda, çay veya kahve ile servis etmenin kurabiyenin lezzetini arttırdığı belirtilmiş. Bu ikiliyi denediniz mi?
Cevap yaz