Tuzlu kurabiye tarifinin bu kadar pratik ve lezzetli olması harika! Özellikle misafirler için hazırlamak düşündüğümde, farklı baharatlarla çeşitlendirme yapabilmek de çok cazip. Hamurun içine zeytin ya da ceviz eklemek gibi alternatifler denemek, kurabiyenin tadını nasıl etkiler? Ayrıca, pişirme süresi ile ilgili herhangi bir ipucu var mı, kurabiyelerin dışı ne kadar çıtır olmalı?
Tuzlu kurabiye tarifinin bu kadar pratik ve lezzetli olması harika! Özellikle misafirler için hazırlamak düşündüğümde, farklı baharatlarla çeşitlendirme yapabilmek de çok cazip. Hamurun içine zeytin ya da ceviz eklemek gibi alternatifler denemek, kurabiyenin tadını nasıl etkiler? Ayrıca, pişirme süresi ile ilgili herhangi bir ipucu var mı, kurabiyelerin dışı ne kadar çıtır olmalı?
Cevap yaz