Siviyagli fındıklı kurabiye tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Tereyağı yerine margarin kullanmanın tadı nasıl etkiler? Krema kıvamına gelene kadar çırpmak için ne kadar süre yeterli? Hamur ele yapışmıyorsa, gerçekten doğru kıvamda mı? Kurabiyeleri pişirirken üzerinin pembeleşmesi ne anlama geliyor, çok mu uzun süre sıkı bir şekilde fırında kalması gerekiyor? Ayrıca, pudra şekerini dilediğiniz kadar mı serpebiliyoruz, yoksa belli bir ölçüsü mü olmalı? Bu tarifle yaptığımda misafirlerimden nasıl tepkiler alırım merak ediyorum!
Siviyagli fındıklı kurabiye tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Tereyağı yerine margarin kullanmanın tadı nasıl etkiler? Krema kıvamına gelene kadar çırpmak için ne kadar süre yeterli? Hamur ele yapışmıyorsa, gerçekten doğru kıvamda mı? Kurabiyeleri pişirirken üzerinin pembeleşmesi ne anlama geliyor, çok mu uzun süre sıkı bir şekilde fırında kalması gerekiyor? Ayrıca, pudra şekerini dilediğiniz kadar mı serpebiliyoruz, yoksa belli bir ölçüsü mü olmalı? Bu tarifle yaptığımda misafirlerimden nasıl tepkiler alırım merak ediyorum!
Cevap yaz