Sirkeli kurabiye tarifini okuduktan sonra yapmak için sabırsızlanıyorum! Özellikle sirkenin ekşi tadının kurabiyelere kattığı lezzeti merak ediyorum. Sizce bu kurabiyeleri yaparken en çok hangi yağ türünü kullanmak daha iyi sonuç verir? Tereyağı mı yoksa margarin mi? Ayrıca, dinlendirme süresi kurabiyelerin dokusunu nasıl etkiliyor? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Sirkeli kurabiye tarifini okuduktan sonra yapmak için sabırsızlanıyorum! Özellikle sirkenin ekşi tadının kurabiyelere kattığı lezzeti merak ediyorum. Sizce bu kurabiyeleri yaparken en çok hangi yağ türünü kullanmak daha iyi sonuç verir? Tereyağı mı yoksa margarin mi? Ayrıca, dinlendirme süresi kurabiyelerin dokusunu nasıl etkiliyor? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Cevap yaz