Bu pudra şekersiz, 3 malzemeli şipşak kurabiye tarifini denedikten sonra, kurabiyelerin tadı ve dokusuyla ilgili ne düşündünüz? Özellikle muzun olgunluk seviyesinin kurabiyenin tatlılığını artırdığına katılıyor musunuz? Ayrıca fıstık ezmesi yerine başka bir alternatif kullanmayı düşündünüz mü, örneğin badem ezmesi? Tarifteki püf noktalarından hangileri sizin için en faydalıydı? Kendi eklemelerinizle tarifi zenginleştirme fırsatınız oldu mu?
Bu pudra şekersiz, 3 malzemeli şipşak kurabiye tarifini denedikten sonra, kurabiyelerin tadı ve dokusuyla ilgili ne düşündünüz? Özellikle muzun olgunluk seviyesinin kurabiyenin tatlılığını artırdığına katılıyor musunuz? Ayrıca fıstık ezmesi yerine başka bir alternatif kullanmayı düşündünüz mü, örneğin badem ezmesi? Tarifteki püf noktalarından hangileri sizin için en faydalıydı? Kendi eklemelerinizle tarifi zenginleştirme fırsatınız oldu mu?
Cevap yaz