Bu pudra şekerli tereyağlı kurabiye tarifi gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Tereyağının oda sıcaklığında olması hamurun kıvamını nasıl etkiliyor? Ayrıca, un miktarını azaltarak kurabiyelerin gevrek olmasını sağlamak konusunda ne kadar bir azalma önerirsiniz? Farklı aromalar ekleyerek değişik tatlar elde etmek harika bir fikir, özellikle limon kabuğu rendesi denemek istiyorum. Bu kurabiyeleri hangi özel günlerde ikram etmeyi düşünüyorsunuz?
Bu pudra şekerli tereyağlı kurabiye tarifi gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Tereyağının oda sıcaklığında olması hamurun kıvamını nasıl etkiliyor? Ayrıca, un miktarını azaltarak kurabiyelerin gevrek olmasını sağlamak konusunda ne kadar bir azalma önerirsiniz? Farklı aromalar ekleyerek değişik tatlar elde etmek harika bir fikir, özellikle limon kabuğu rendesi denemek istiyorum. Bu kurabiyeleri hangi özel günlerde ikram etmeyi düşünüyorsunuz?
Cevap yaz