Pudra şekeri olmadan tatlı kurabiye yapmanın bu kadar pratik ve lezzetli olabileceğini hiç düşünmemiştim! Özellikle bal ya da akçaağaç şurubu gibi alternatif tatlandırıcıların kullanılması bence harika bir fikir. Hamurun dinlendirilmesi adımını atlamamak gerektiğini belirtmişsiniz, bu da kurabiyelerin daha iyi bir doku kazanmasını sağlıyor gibi görünüyor. Ayrıca, kuru meyve veya çikolata ekleme fikri de çok cazip. Bu tarifle yapacağım kurabiyeler, çay saatine güzel bir alternatif olacak. Peki, alternatif tatlandırıcı kullanırken ölçülerde bir değişiklik yapmamız gerekiyor mu?
Pudra şekeri olmadan tatlı kurabiye yapmanın bu kadar pratik ve lezzetli olabileceğini hiç düşünmemiştim! Özellikle bal ya da akçaağaç şurubu gibi alternatif tatlandırıcıların kullanılması bence harika bir fikir. Hamurun dinlendirilmesi adımını atlamamak gerektiğini belirtmişsiniz, bu da kurabiyelerin daha iyi bir doku kazanmasını sağlıyor gibi görünüyor. Ayrıca, kuru meyve veya çikolata ekleme fikri de çok cazip. Bu tarifle yapacağım kurabiyeler, çay saatine güzel bir alternatif olacak. Peki, alternatif tatlandırıcı kullanırken ölçülerde bir değişiklik yapmamız gerekiyor mu?
Cevap yaz