Perişan kurabiyesinin kalori miktarının 100-120 kalori arasında değiştiğini okudum. Peki, bu kurabiyeleri daha sağlıklı hale getirmek için tam buğday unu kullanmak gerçekten besin değerini artırır mı? Ayrıca, şeker miktarını azaltmak ya da doğal tatlandırıcılar kullanmak, tatlılığını etkiler mi? Kendi deneyimlerinizden yola çıkarak bu konuda neler önerirsiniz?
Perişan kurabiyesinin kalori miktarının 100-120 kalori arasında değiştiğini okudum. Peki, bu kurabiyeleri daha sağlıklı hale getirmek için tam buğday unu kullanmak gerçekten besin değerini artırır mı? Ayrıca, şeker miktarını azaltmak ya da doğal tatlandırıcılar kullanmak, tatlılığını etkiler mi? Kendi deneyimlerinizden yola çıkarak bu konuda neler önerirsiniz?
Cevap yaz