Margarinsiz çikolata soslu kurabiye tarifini okurken, aklımda birkaç soru belirdi. Öncelikle, sızma yağ yerine başka bir yağ kullanmak mümkün mü? Özellikle sağlıklı yağlar arasından hangisini tercih etmeliyiz? Ayrıca, kurabiyelerin pişirme süresi hakkında bir öneri var mı? 10-12 dakika süresi her fırında aynı sonucu verir mi? Bir de, çikolata sosu için bitter çikolata dışında bir alternatif kullanmak isterseniz hangi tür çikolatalar önerilir? Bu tarifin sağlıklı bir alternatif sunduğunu belirtmişsiniz, peki, bu tarifteki malzemelerin her biri sağlıklı bir kurabiye için yeterli mi? Teşekkürler!
Margarinsiz çikolata soslu kurabiye tarifini okurken, aklımda birkaç soru belirdi. Öncelikle, sızma yağ yerine başka bir yağ kullanmak mümkün mü? Özellikle sağlıklı yağlar arasından hangisini tercih etmeliyiz? Ayrıca, kurabiyelerin pişirme süresi hakkında bir öneri var mı? 10-12 dakika süresi her fırında aynı sonucu verir mi? Bir de, çikolata sosu için bitter çikolata dışında bir alternatif kullanmak isterseniz hangi tür çikolatalar önerilir? Bu tarifin sağlıklı bir alternatif sunduğunu belirtmişsiniz, peki, bu tarifteki malzemelerin her biri sağlıklı bir kurabiye için yeterli mi? Teşekkürler!
Cevap yaz