Lor kurabiyesi ile ilgili bu bilgiler beni oldukça heyecanlandırdı! Özellikle hafif yapısı ve sağlıklı malzemeleri ile çay saatlerine çok yakışacağını düşünüyorum. Lor peynirinin besleyici olmasının yanı sıra, bu kurabiyelerin yapımında kullanılan diğer malzemelerin de ne kadar pratik olduğu dikkatimi çekti. Sıvı yağ ve tereyağının karıştırılması aşamasında krema kıvamına ulaşmak için ne kadar çırpılması gerektiği hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, dinlendirme süresi sonrasında hamurun kıvamı nasıl olmalı, bu konuda bir ipucu alabilir miyim?
Lor kurabiyesi ile ilgili bu bilgiler beni oldukça heyecanlandırdı! Özellikle hafif yapısı ve sağlıklı malzemeleri ile çay saatlerine çok yakışacağını düşünüyorum. Lor peynirinin besleyici olmasının yanı sıra, bu kurabiyelerin yapımında kullanılan diğer malzemelerin de ne kadar pratik olduğu dikkatimi çekti. Sıvı yağ ve tereyağının karıştırılması aşamasında krema kıvamına ulaşmak için ne kadar çırpılması gerektiği hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, dinlendirme süresi sonrasında hamurun kıvamı nasıl olmalı, bu konuda bir ipucu alabilir miyim?
Cevap yaz