Kıyır kıyır tuzlu kurabiye yaparken sirkenin kullanımı gerçekten önemli mi? Sirke eklemenin kurabiyenin dokusuna ve lezzetine nasıl bir etkisi olur? Özellikle çay saatlerinde sunmak için bu tarifin ne kadar pratik olduğunu merak ediyorum. Ayrıca, kurabiyelerin dış kısmı gevrek, iç kısmı yumuşak kalması konusunda hangi ipuçları var? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Kıyır kıyır tuzlu kurabiye yaparken sirkenin kullanımı gerçekten önemli mi? Sirke eklemenin kurabiyenin dokusuna ve lezzetine nasıl bir etkisi olur? Özellikle çay saatlerinde sunmak için bu tarifin ne kadar pratik olduğunu merak ediyorum. Ayrıca, kurabiyelerin dış kısmı gevrek, iç kısmı yumuşak kalması konusunda hangi ipuçları var? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz