Fındıkzade kurabiyesinin tarifini okuduğumda, bu lezzetli ve geleneksel tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Özellikle çay saatlerinde ikram edilmesi çok hoşuma gitti. Tereyağı ve unun birleşimiyle oluşan hamurun, fındıklarla zenginleşmesi gerçekten harika bir fikir. Sizce, bu kurabiyeleri pişirirken hangi püre noktalara dikkat etmek daha önemli? Mesela, tereyağının oda sıcaklığında olması gerçekten fark yaratıyor mu? Ayrıca, pişirme süresinin fırından fırına değişmesi beni düşündürüyor; bu noktada kurabiyeleri neye göre gözlemlemek en iyisi?
Fındıkzade kurabiyesinin tarifini okuduğumda, bu lezzetli ve geleneksel tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Özellikle çay saatlerinde ikram edilmesi çok hoşuma gitti. Tereyağı ve unun birleşimiyle oluşan hamurun, fındıklarla zenginleşmesi gerçekten harika bir fikir. Sizce, bu kurabiyeleri pişirirken hangi püre noktalara dikkat etmek daha önemli? Mesela, tereyağının oda sıcaklığında olması gerçekten fark yaratıyor mu? Ayrıca, pişirme süresinin fırından fırına değişmesi beni düşündürüyor; bu noktada kurabiyeleri neye göre gözlemlemek en iyisi?
Cevap yaz