Bu fındıklı misket kurabiyeleri tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle fındık aromasının kurabiyeye katacağı lezzeti merak ediyorum. Tereyağı ve toz şekerin krema kıvamına gelene kadar çırpılması adımı oldukça dikkat çekici. Acaba hamurun kıvamını tam tutturmak için un miktarını ne kadar değiştirmek gerekiyor? Ayrıca, kurabiyelerin üzerine pudra şekeri serpmek çok hoş bir dokunuş. Daha önce ceviz veya bademle denemiş olan var mı? Hangi alternatifi tercih ettiniz? Sonuç nasıl oldu?
Bu fındıklı misket kurabiyeleri tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle fındık aromasının kurabiyeye katacağı lezzeti merak ediyorum. Tereyağı ve toz şekerin krema kıvamına gelene kadar çırpılması adımı oldukça dikkat çekici. Acaba hamurun kıvamını tam tutturmak için un miktarını ne kadar değiştirmek gerekiyor? Ayrıca, kurabiyelerin üzerine pudra şekeri serpmek çok hoş bir dokunuş. Daha önce ceviz veya bademle denemiş olan var mı? Hangi alternatifi tercih ettiniz? Sonuç nasıl oldu?
Cevap yaz