Fındıklı küllü kurabiye tarifini okuyunca, özellikle bu kurabiyelerin çay saatlerindeki yerini hatırladım. Tereyağını krema kıvamına getirdikten sonra eklediğiniz malzemelerle hamurun homojen olmasını sağlamak gerçekten önemli. Peki, sizce hamurun kıvamını tam ayarlamak için un eklerken dikkat etmemiz gereken en önemli noktalar neler? Ayrıca, fındık yerine ceviz veya badem kullanmanın tadını nasıl etkilediğini merak ediyorum. Denemek isteyenler için bu alternatiflerin nasıl sonuç verdiğini paylaşabilir misiniz?
Fındıklı küllü kurabiye tarifini okuyunca, özellikle bu kurabiyelerin çay saatlerindeki yerini hatırladım. Tereyağını krema kıvamına getirdikten sonra eklediğiniz malzemelerle hamurun homojen olmasını sağlamak gerçekten önemli. Peki, sizce hamurun kıvamını tam ayarlamak için un eklerken dikkat etmemiz gereken en önemli noktalar neler? Ayrıca, fındık yerine ceviz veya badem kullanmanın tadını nasıl etkilediğini merak ediyorum. Denemek isteyenler için bu alternatiflerin nasıl sonuç verdiğini paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz