Elmalı kurabiye yapmayı düşündüğümde, 125 gram margarinin yeterli olup olmadığını merak ediyorum. Kalan malzemelerin miktarları ve kalitesiyle birlikte bu yağ miktarının nasıl bir etki yaratacağı açısından bir değerlendirme yapabilir misiniz? Margarinin yerine tereyağı kullanmanın kurabiye üzerindeki etkileri de benim için ilginç. Ayrıca, pişirme süresi ve malzemelerin oda sıcaklığı gibi noktalara dikkat etmenin sonuçlarda nasıl bir fark yaratabileceğini bilmek istiyorum. Bunlar göz önünde bulundurulduğunda, en iyi sonucu almak için ne gibi önerileriniz var?
Elmalı kurabiye yapmayı düşündüğümde, 125 gram margarinin yeterli olup olmadığını merak ediyorum. Kalan malzemelerin miktarları ve kalitesiyle birlikte bu yağ miktarının nasıl bir etki yaratacağı açısından bir değerlendirme yapabilir misiniz? Margarinin yerine tereyağı kullanmanın kurabiye üzerindeki etkileri de benim için ilginç. Ayrıca, pişirme süresi ve malzemelerin oda sıcaklığı gibi noktalara dikkat etmenin sonuçlarda nasıl bir fark yaratabileceğini bilmek istiyorum. Bunlar göz önünde bulundurulduğunda, en iyi sonucu almak için ne gibi önerileriniz var?
Cevap yaz