Elmalı kurabiye tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle kış aylarında sıcak çay ile birlikte harika bir ikram olacağı kesin. Malzemelerin listesi oldukça net, ama hamurun kıvamı ile ilgili uyarı gerçekten önemli. Acaba hamurun çok sert olmasını önlemek için un miktarını biraz azaltmak işe yarar mı? Ayrıca, elmaların su salmaması için ne kadar süre bekletmemek gerektiği hakkında bir fikriniz var mı? Tarçın ve ceviz eklemek de çok güzel bir dokunuş, bu tarife ek olarak başka hangi malzemeler önerirsiniz? Fırında pişirme süresi de tam ayarında gözüküyor, umarım sonuç harika olur!
Elmalı kurabiye tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle kış aylarında sıcak çay ile birlikte harika bir ikram olacağı kesin. Malzemelerin listesi oldukça net, ama hamurun kıvamı ile ilgili uyarı gerçekten önemli. Acaba hamurun çok sert olmasını önlemek için un miktarını biraz azaltmak işe yarar mı? Ayrıca, elmaların su salmaması için ne kadar süre bekletmemek gerektiği hakkında bir fikriniz var mı? Tarçın ve ceviz eklemek de çok güzel bir dokunuş, bu tarife ek olarak başka hangi malzemeler önerirsiniz? Fırında pişirme süresi de tam ayarında gözüküyor, umarım sonuç harika olur!
Cevap yaz