Damla çikolatalı kurabiye yaparken en çok hangi malzemelerin önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Özellikle tereyağının oda sıcaklığında olması gerektiği ve unun gluten oranının yüksek olmasının kurabiyenin kabarmasına etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, damla çikolata yerine fındık veya ceviz eklemeyi denediniz mi? Bu tür değişiklikler kurabiyenin lezzetini nasıl etkiliyor?
Damla çikolatalı kurabiye yaparken en çok hangi malzemelerin önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Özellikle tereyağının oda sıcaklığında olması gerektiği ve unun gluten oranının yüksek olmasının kurabiyenin kabarmasına etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, damla çikolata yerine fındık veya ceviz eklemeyi denediniz mi? Bu tür değişiklikler kurabiyenin lezzetini nasıl etkiliyor?
Cevap yaz