Bu tarifte butik şeker hamurlu kurabiye yapımını anlatıyorsunuz. Tereyağı ve toz şekerin krema kıvamına gelene kadar çırpılması adımı oldukça önemli. Yumurta ve vanilya özütü eklenmesiyle karışımın homojen hale gelmesi de dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta. Hamurun dinlendirilmesi gerektiğini vurgulamanız çok yerinde, çünkü bu aşama kurabiyelerin daha iyi pişmesini sağlıyor. Peki, dinlendirdikten sonra açtığınız hamuru keserken hangi kalıp veya şekilleri tercih ettiniz? Kurabiyelerin süslenmesi aşamasında da yaratıcılığınızı konuşturmuş olmalısınız, hangi dekorasyon fikirleri aklınızda var?
Bu tarifte butik şeker hamurlu kurabiye yapımını anlatıyorsunuz. Tereyağı ve toz şekerin krema kıvamına gelene kadar çırpılması adımı oldukça önemli. Yumurta ve vanilya özütü eklenmesiyle karışımın homojen hale gelmesi de dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta. Hamurun dinlendirilmesi gerektiğini vurgulamanız çok yerinde, çünkü bu aşama kurabiyelerin daha iyi pişmesini sağlıyor. Peki, dinlendirdikten sonra açtığınız hamuru keserken hangi kalıp veya şekilleri tercih ettiniz? Kurabiyelerin süslenmesi aşamasında da yaratıcılığınızı konuşturmuş olmalısınız, hangi dekorasyon fikirleri aklınızda var?
Cevap yaz