Bu tarif gerçekten harika görünüyor. Bayatlamayan pudingli kurabiyelerin yumuşak dokusu ve yoğun aroması hakkında daha fazla bilgi edinmek isterdim. Özellikle pişirme süresi konusunda dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Kurabiyelerin üstünün hafif pembeleşmesi gerektiği belirtilmiş, bu aşamada dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı? Ayrıca, saklama koşulları hakkında daha fazla bilgi vermeniz mümkün mü? Hava geçirmeyen kapta saklanması yeterli mi, yoksa başka önerileriniz var mı?
Bu tarif gerçekten harika görünüyor. Bayatlamayan pudingli kurabiyelerin yumuşak dokusu ve yoğun aroması hakkında daha fazla bilgi edinmek isterdim. Özellikle pişirme süresi konusunda dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Kurabiyelerin üstünün hafif pembeleşmesi gerektiği belirtilmiş, bu aşamada dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı? Ayrıca, saklama koşulları hakkında daha fazla bilgi vermeniz mümkün mü? Hava geçirmeyen kapta saklanması yeterli mi, yoksa başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz