Kurabiyelerin bayatlamaması için hangi malzemeleri kullanmak gerektiğini deneyimleyen biri olarak soruyorum; esmer şeker kullanmanın gerçekten kurabiyelerin nemini koruduğunu düşünüyor musunuz? Ayrıca, hamuru dinlendirmenin önemini anladım, ama dinlendirmenin süresi hakkında ne düşünüyorsunuz, biraz daha uzun olur mu? Fırından çıkan kurabiyelerin soğutulması gerektiğini biliyorum, ama bu işlem ne kadar süreyle yapılmalı ki en iyi sonucu alabilelim? Bu konulardaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Kurabiyelerin bayatlamaması için hangi malzemeleri kullanmak gerektiğini deneyimleyen biri olarak soruyorum; esmer şeker kullanmanın gerçekten kurabiyelerin nemini koruduğunu düşünüyor musunuz? Ayrıca, hamuru dinlendirmenin önemini anladım, ama dinlendirmenin süresi hakkında ne düşünüyorsunuz, biraz daha uzun olur mu? Fırından çıkan kurabiyelerin soğutulması gerektiğini biliyorum, ama bu işlem ne kadar süreyle yapılmalı ki en iyi sonucu alabilelim? Bu konulardaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz