Baklava yufkasından yapılan tahinli kurabiyenin tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru oluştu. Öncelikle, yufkaların kurumasını önlemek için nemli bez kullanmak gerçekten etkili mi? Ayrıca, tahinli karışıma ceviz eklemek kurabiyenin lezzetini nasıl etkiliyor? Son olarak, fırında pişirme süresi yeterli mi yoksa daha kısa ya da uzun bir süre denemek mi gerekiyor? Yani, tarifteki adımları uyguladıktan sonra, sonuç gerçekten beklendiği gibi mi çıkıyor? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Baklava yufkasından yapılan tahinli kurabiyenin tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru oluştu. Öncelikle, yufkaların kurumasını önlemek için nemli bez kullanmak gerçekten etkili mi? Ayrıca, tahinli karışıma ceviz eklemek kurabiyenin lezzetini nasıl etkiliyor? Son olarak, fırında pişirme süresi yeterli mi yoksa daha kısa ya da uzun bir süre denemek mi gerekiyor? Yani, tarifteki adımları uyguladıktan sonra, sonuç gerçekten beklendiği gibi mi çıkıyor? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz