Un kurabiyesinin yapım aşamalarını okuduktan sonra, gerçekten de çok pratik bir tarif olduğunu düşünüyorum. Özellikle tereyağı ve pudra şekerinin krema kıvamına gelene kadar çırpılması, kurabiyenin hafif ve gevrek olmasını sağlayacak gibi görünüyor. Ceviz veya fındık eklemek de harika bir dokunuş! Fırında pişirirken, alt kısımlarının hafif pembeleşmesi gerektiği bilgisi de oldukça faydalı. Sunum kısmında pudra şekeri serpmek, misafirlerim için özel bir ikram olacağından eminim. Bu tarife kakao ekleyerek çikolatalı versiyonunu denemeyi de düşündüm. Evde yaparak sevdiklerimle paylaşmak için sabırsızlanıyorum!
Un kurabiyesinin yapım aşamalarını okuduktan sonra, gerçekten de çok pratik bir tarif olduğunu düşünüyorum. Özellikle tereyağı ve pudra şekerinin krema kıvamına gelene kadar çırpılması, kurabiyenin hafif ve gevrek olmasını sağlayacak gibi görünüyor. Ceviz veya fındık eklemek de harika bir dokunuş! Fırında pişirirken, alt kısımlarının hafif pembeleşmesi gerektiği bilgisi de oldukça faydalı. Sunum kısmında pudra şekeri serpmek, misafirlerim için özel bir ikram olacağından eminim. Bu tarife kakao ekleyerek çikolatalı versiyonunu denemeyi de düşündüm. Evde yaparak sevdiklerimle paylaşmak için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz